Balayage.

Tidens helt store hårtrend, BALAYAGE.

Det er ikke uden grund at denne farveteknik er blevet en af nutidens mest efterspurgte looks, da en Balayage eller Foilyage som det også kaldes, giver smukke og unikke nuancer i håret med lysning der males blødt og fint på håret. Dette giver lyse længder blendet sammen med den mørkere bund, uden hårde og tydelige kanter. Looket varieres og tilpasses til din hårtype og hårfarve.

Balayage kan laves i kombination med en indfarvning af mørkere bundfarve, eller din naturlige hårfarve i bunden. Dette er en fantastisk teknik, til dig der ikke ønsker udvoksning, men samtidigt ønsker et lysere look.

Vi i Salon Fritz elsker at arbejde med hårfarve teknikker, og har igennem årerne specialiseret os i netop Balayage, hvilket betyder at du altid er i trygge frisør hænder hos os. Inden farvebehandlingen vil vi sammen forventnings-afstemme hvad dine ønsker er, og hvordan denne behandling bedst passer til din hårtype.

Hvilken længde skal jeg vælge?

Hos os i salon Fritz går vi op i at din oplevelse hos os skal være god

Derfor er de også vigtigt at den rette tid bliver sat af til den behandling som du ønsker. Det er derfor vigtigt at du vælger den rette længde til din farvebehandling.

Der er 6 forskellige længder du kan vælge.

Bund:Til dig der ønsker kun at få farvet din udvoksning, max 8 cm. Hvis din udvoksning er længere end det skal du booke til en af de nedstående behandlinger
Kort hår:Til dig der er klippet fri om ørerne
Pagehår:Til dig med hår fra kæbelinjen til skulderen
Mellem langt hår:Til dig med hår fra skulderen og ned til over bryst
Langt hår:Til dig med hår Fra brystet til taljen
Meget langt hår: Til dig med hår fra taljen og længere
Scroll to Top