Eftertoning

Ønsker du kolde silver farver eller varme kobber nuancer, så kan eftertoning være løsningen.

Efter en lysnings behandling som f.eks. Balayage, Babylights eller stanniolstriber, kan eftertoning være nødvendig for at komme frem til den ønskende nuance.

Toning er en ikke-permanent hårfarve hvor vi korrigerer på uønskede nuancer, giver glans eller nyt liv til dine ”gamle” lyse reflekser.

Hos os finder du to forskellige eftertonings systemer, vi tilbyder glossing som er ideelt til balayage, babylights og striber, vi tilbyder også en klassisk toning som kan bruges til opfriskning af farvede længder der trænger til liv og glans. I samråd med en af vores kyndige frisører finder i den eftertoning som passer bedst til dig og dit hår.

Når du skal booke din tid til eftertoning, er der to muligheder, ”Eftertoning Solo” er til dig som ønsker en opfriskning af din toning som ikke er i forbindelse med en klip eller anden behandling.

”Efter toning ved vasken” er til dig som får lavet en balayage, babylights, striber eller klip, denne bookes sammen med anden behandling.

Hvilken længde skal jeg vælge?

Hos os i salon Fritz går vi op i at din oplevelse hos os skal være god

Derfor er de også vigtigt at den rette tid bliver sat af til den behandling som du ønsker. Det er derfor vigtigt at du vælger den rette længde til din farvebehandling.

Der er 6 forskellige længder du kan vælge.

Bund:Til dig der ønsker kun at få farvet din udvoksning, max 8 cm. Hvis din udvoksning er længere end det skal du booke til en af de nedstående behandlinger
Kort hår:Til dig der er klippet fri om ørerne
Pagehår:Til dig med hår fra kæbelinjen til skulderen
Mellem langt hår:Til dig med hår fra skulderen og ned til over bryst
Langt hår:Til dig med hår Fra brystet til taljen
Meget langt hår: Til dig med hår fra taljen og længere
Scroll to Top